Cryptocurrencies

Vijon rritja e Bitcoin përtej 8,000 dollarëve

Jul 24 2018
0 Shpërndarje
Të Marten bitcoin u rrit më 6.33% duke kaluar kufirin e 8,000 dollarëve dhe tani duket se nuk do të ndalet. Vijon rritja e Bitcoin përtej 8,000 dollarëve

Bitcoin u ngjit deri në 8,300 dollarë të Marten për të prekur nivelin më të lartë të dy muajve të fundit.

Kjo rritje besohet se ka ardhur si rezultat i raportimeve pozitive nga Shtetet e Bashkuara ku përflitet për krijimin e hapësirave për monedhën kriptografike më popullore në botë.

Të Marten bitcoin u rrit më 6.33% duke kaluar kufirin e 8,000 dollarëve dhe tani duket se nuk do të ndalet.

Ethereum, monedha e dytë më e madhe në botë, u rrit së bashku me bitcoin. Rritja prej 4.79% e dërgoi monedhën në 470 dollarë. /CryptoWorld.al